Propexa | Představení služeb

Realitní kancelář = zprostředkování prodeje či pronájmu nemovitostí. Rovnice, kterou má zažitou snad každý z nás. Paleta našich služeb v Propexe je však mnohem komplexnější a pestřejší. 


V Propexe boříme zažité pořádky na realitním trhu a měníme je v inovativní řešení. Jsme společností, která vše řeší “in house” a značně tak svým klientům usnadňuje život.

  1. Studio interiérového designu - disponujeme týmem interiérových moderně smýšlejících designérů, kteří Vám rádi pomohou s návrhy i samotnou realizací přeměny Vašeho domova ve vskutku speciální místo.

  2. Architektonické studio - ve spolupráci se zkušenými a kreativními architekty dokážeme zajistit kompletní služby od vizualizací, přes projektovou dokumentaci až po pokrytí veškeré byrokracie. Různé typy nemovitostí od bytů, přes domy, vily, chaty až po kavárny nebo bytové domy.

  3. Vlastní marketingový a grafický tým - široký tým specialistů z oblasti marketingu poskytuje prvotřídní péči o Vaši nemovitost z pohledu propagace přes sociální sítě, PPC, SEO, offline marketing, tvorbu webové stránky nemovitosti, doplňkovou grafiku atd.

  4. VIP katalog dodavatelů a výrobců - máme zasmluvněných více než 100 partnerů zajišťující různé komponenty do Vašich domovů od oken, přes kuchyně, dekorace, až po nábytek, podlahy apod. To vše za bezkonkurenčních podmínek, garantující prvotřídní servis a klientskou péči.

  5. Stavební firma a rekonstrukce - zajistíme výstavbu nebo rekonstrukci Vaší nemovitosti. Spolupracujeme se zkušenými profesionály z oblasti stavitelství.


Jednotlivé služby navíc dokážeme efektivně propojovat, čímž dokážeme zastřešit komplexní projekty pro naše klienty.

Každou z výše uvedených služeb vám detailně představíme v rámci blogových příspěvků v průběhu března 🙂

 
Previous
Previous

Prodej nemovitostí v SAE

Next
Next

Jak probíhá prodej nemovitosti